..
5c079eaa66644
Activiteit

Website cultureeleigenwijs.nl

Bij de verkenning Culturele eigen(wijs)heid van Brabant gaan we op onze eigen wijze te werk, zoals we dat altijd doen. Wat we onderweg ontdekken, delen we zo veel mogelijk via deze website, sociale media en in bijeenkomsten waar iedereen welkom is. De komende maanden vult deze website zich dus steeds verder. Met nieuwe verhalen, nieuwe cijfers, nieuwe dagboeken, nieuwe dilemma’s. Daarbij laten we de verbeelding – letterlijk en figuurlijk – zijn werk doen.

Ga je mee op verkenning naar de culturele eigen(wijs)heid van Brabant? BrabantKennis onderzoekt met deze trendverkenning wat Brabantse kunst en cultuur is voor cultuurmakers en cultuurexperts, maar bovenal wat de betekenis van kunst en cultuur is voor de Brabander. We brengen de Brabantse cultuur letterlijk in beeld en proberen zo de culturele code van Brabant te kraken.

Deze verkenning vertrekt vanuit een brede opvatting van wat cultuur is. Wij zien kunst en cultuur als een breed en dynamisch begrip. Het is iets anders voor verschillende mensen, op verschillende plekken en in verschillende tijden.

Bij deze verkenning gaan we op onze eigen wijze te werk, zoals we dat altijd doen bij BrabantKennis. Wat we onderweg ontdekken, delen we zo veel mogelijk via deze website, sociale media en in bijeenkomsten waar iedereen welkom is. De komende maanden vult deze website zich dus steeds verder. Met nieuwe verhalen, nieuwe cijfers, nieuwe dagboeken, nieuwe dilemma’s. Daarbij laten we de verbeelding – letterlijk en figuurlijk – zijn werk doen. En ten slotte presenteren we onze blik op de culturele toekomst van Brabant in een spetterend slotevenement.

Naar de website cultureeleigenwijs.nl