..
58dd0e4ee7f56
Activiteit

Boek Het Nieuwste Brabant

In 2014 gaf commissaris van de Koning, Wim van de Donk, een nieuwe impuls aan het denken over de toekomst van Noord-Brabant. In het boek 'Het Nieuwste Brabant' schetsen vooraanstaande wetenschappers, innovatieve ondernemers en creatieve geesten nieuwe perspectieven voor onze provincie.
quote
Het Nieuwste Brabant, het boek dat geschiedenis schrijft over Brabant!

Donderdag 20 maart 2014 presenteerde commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant Wim van de Donk het boek 'Het Nieuwste Brabant'. 

Met de overhandiging van het boek aan de fractievoorzitters van Provinciale Staten nodigde hij alle Brabanders uit mee te denken en mee te discussiëren over de toekomst van Brabant:

“Dit boek is geboren uit een vraagteken. Waar gaat onze provincie naartoe? Wat zijn de contouren van de volgende ontwikkelingsfase van onze provincie? Zijn de eerste beelden daarvan al te zien? Hoe geven we vorm aan het werken aan onze toekomst? Wie zullen daarin een hoofdrol spelen?”

“Veranderingen vragen om een intelligente reactie, een nieuwe visie op kansen en mogelijkheden. In het boek Het Nieuwste Brabant nemen wetenschappers, innovatieve ondernemers en creatieve geesten u mee in hun denkproces: hoe ziet het toekomstige Brabant er uit, wat is de agenda van morgen? Waar liggen de kansen voor Brabant en hoe kunnen die benut worden? Met deze schetsen ontstaat een wenkend toekomstperspectief, waar Brabant graag in participeert en waar plaats is voor alle Brabanders.”

Leesgierig? Klik door voor meer informatie over Het Nieuwste Brabant , het boek dat geschiedenis schrijft over Brabant.