Trend: Gemeenteraadsverkiezingen

Toekomstgids voor Brabantse gemeenten

Wat leuk dat we samen op reis gaan. Op reis naar de toekomst. Dat je je rugzak wilt vullen met nieuwe inzichten. Dat je benieuwd bent naar de toekomst van Brabant, én die van jouw gemeente. Klaar voor vertrek?

Op het 'kraakvlak' van globale trends en lokale eigenheid brengen we de nieuwe (gemeentelijke) opgaven in beeld.

Voor bestuurders en politici zijn het spannende en drukke tijden: de gemeenteraads-verkiezingen komen eraan! Hét moment dat Brabanders zich uitspreken over belangrijke, lokale zaken. Die lokale zaken worden veelal beïnvloed door trends en ontwikkelingen van buiten de gemeente. Wat vraagt dat van de gemeente van de toekomst, van de lokale politici en bestuurders van de toekomst?

In de ‘Toekomstgids voor Brabantse gemeenten’ kijken we vooruit en brengen we de toekomst dichterbij – in woord, beeld en getal.

Lees hoe toekomstpsycholoog Tom Kniesmeijer (initiator TrendRede) globale uitdagingen koppelt aan lokale kansen, en andersom. Laat je verrassen door interviews met (inter)nationale en lokale pioniers. Doe je voordeel met handige reistips en inpaklijsten. Ontdek avontuurlijke, Brabantse initiatieven. En laat je verleiden te formeren voor de toekomst!

De gids is vanaf 1 maart 2018 beschikbaar. Geef nu onderstaand je naam en adres door en we sturen de gids te zijner tijd naar je op!

Presentatie Toekomstgids

De ‘Toekomstgids voor Brabantse gemeenten’ wordt donderdagavond 1 maart in Oisterwijk gepresenteerd. We hopen dat de gids een belangrijke inspiratiebron zal zijn voor de op te stellen coalitieakkoorden en dat het een onmisbaar kompas is voor iedereen die lokaal actief is. We zien je graag op 1 maart om als eerste de gids in ontvangst te nemen!

Bestel gratis een fysiek exemplaar

Deze publicatie lees je online of bestel je, zolang de voorraad strekt, gratis door via onderstaande knop een e-mail te sturen met je naam- en adresgegevens.

Bestel publicatie