..
5fa3f0e4395d7
Podcast

Zeven Zonden van Brabant podcast

Aan de hand van De Zeven Zonden onderzoekt presentator Karin Bruers de provincie Brabant en de Brabanders. Met bijzondere reportages uit de hele provincie - en goede gesprekken met verrassende experts.

Niet om in vroeger vast te blijven zitten, maar om ervan te leren. Niet omdat de Brabanders zondiger zijn dan andere Nederlanders, maar omdat ze kritisch op zichzelf durven te zijn. Niet om het verleden te veroordelen, maar om de toekomst te openen. Want wie zijn falen van gisteren vergeet is gedoemd die morgen te herhalen.

In de podcastserie de Zeven Zonden van Brabant onderzoeken we Brabant en de Brabanders. Met bijzondere reportages uit en over de hele provincie, muziek, poëzie en verrassende gesprekken met experts. De podcast biedt een nieuw perspectief op de provincie - en een verfrissende blik op de toekomst.

In zeven afleveringen nemen Karin Bruers, Theo Verbruggen en Maino Remmers je mee langs zeven zonden met gespreksgasten zoals Jelle van Baardewijk, Ionica Smeets, Steven Brunswijk, Bas Heijne, Jan Latten en Bart Brandsma. En dat alles omlijst met poëzie van Merel Morre, muziek van Björn van der Doelen en illustraties van MausBaus.

Gulzigheid ~ Lust ~ Verdriet ~ Woede ~ Luiheid ~ Hoogmoed ~ Afgunst. Allemaal even zondig, maar ook zinnig. En soms zelfs zalig. Zeven podcasts vol goede gesprekken over de provincie Brabant en de Brabanders.

Deze podcast is geproduceerd door Johnny Wonder, eindredactie Thomas Hogeling, muziek en montage Rinkie Bartels.