..
602533b130b1f
Terugblik

Slotevent Zeven Zonden van Brabant - terugblik magazine

Op 26 januari 2021 maakten we de balans op van de verkenning de Zeven Zonden van Brabant, tijdens een inspirerend slotevent in De Paterskerk van DOMUSDELA in Eindhoven. Een event dat zich – gezien de bijzondere omstandigheden – online afspeelde. Het maakte de reflectie en de bezinning er niet minder om.

Verrijking, reflectie en inspiratie: dát is wat we zochten en vonden in onze verkenning naar de #7zondenvanbrabant . Samen met journalisten, schrijvers, onderzoekers en wetenschappers verkenden we afgelopen jaar de toekomst aan de hand van Brabantse zonden. Daarbij kwamen we tot verrassende inzichten en kruisbestuivingen, die een plek vonden in publicaties en de podcastserie .

Op 26 januari 2021 maakten we de balans op, tijdens een inspirerend slotevent in De Paterskerk van DOMUSDELA in Eindhoven; een online event met bijna 200 gasten via SpatialChat.

In dit digitale magazine blikken we terug op deze bijzondere middag. Met redactionele beschouwing, schitterende foto's én videofragmenten. Lees, kijk en spiegel je mee?

Lees het digitale magazine hier ->

6025344194d6c