..
5f7add9f93e19
Activiteit

Zeven Zonden met Martijn van Gruijthuijsen

Gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen deelde op 30 september in een bijzonder live-gesprek met journalist Theo Verbruggen de inzichten die hij uit onze nieuwe podcast ‘De Zeven Zonden van Brabant’ haalt.

ZONDEGASTEN MET MARTIJN VAN GRUIJTHUIJSEN

Elke goede Brabander herkent op zijn tijd de hoofdzonden in zichzelf, denk ik. ‘Zonde’ heeft een negatieve connotatie, maar elke zonde heeft een andere kant: ben je eigenwijs? Of standvastig?

Gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen deelde op 30 september in een bijzonder live-gesprek met journalist Theo Verbruggen de inzichten die hij uit onze nieuwe podcast ‘De Zeven Zonden van Brabant’ haalt. Ze bespraken 4 fragmenten en kijkersvragen. Een soort live ‘Zondegasten’ dus.

Er is gereflecteerd, beschouwd en bespiegeld. We zijn verrast, er is gelachen, getreurd. Er was vrees, maar vooral ook hoop. In deze speciale aflevering is het tijd voor bezinning.

Deze opname vormt de 8e en laatste podcast van onze Zeven Zonden podcastserie. Bekijk het hele gesprek hier terug en beluister alle podcasts via je favoriete podcast-app.

POP-UP EXPO 

Beleef de zevendelige podcastserie van de Zeven Zonden van Brabant in de pop-up expo van BrabantKennis. Alle podcasts, illustraties en artikelen kwamen samen in de (gratis) pop-up expositie die van 2020 tm 2023 door Brabant trok.

Gun jezelf een moment van bezinning en neem plaats in de kerkbanken. Beluister bijzondere reportages en verrassende gesprekken met experts. Kijk vanuit een nieuw perspectief naar de Brabantse zonden en ontdek de lessen die we eruit kunnen trekken voor de toekomst.

Loop er online doorheen: klik door naar de YouTube playlist voor een digitale ervaring.