..
Publicatie

Toekomstgids voor Brabantse gemeenten

Wat leuk dat we samen op reis gaan. Op reis naar de toekomst. Dat je je rugzak wilt vullen met nieuwe inzichten. Dat je benieuwd bent naar de toekomst van Brabant, én die van jouw gemeente. Klaar voor vertrek?
quote
Op het 'kraakvlak' van globale trends en lokale eigenheid brengen we de nieuwe (gemeentelijke) opgaven in beeld.

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen spreken Brabanders zich uit over belangrijke, lokale zaken. Die lokale zaken worden veelal beïnvloed door trends en ontwikkelingen van buiten de gemeente. Wat vraagt dat van de gemeente van de toekomst, van de lokale politici en bestuurders van de toekomst?

In de ‘Toekomstgids voor Brabantse gemeenten’ kijken we vooruit en brengen we de toekomst dichterbij – in woord, beeld en getal.

Lees hoe toekomstpsycholoog Tom Kniesmeijer (initiator TrendRede) globale uitdagingen koppelt aan lokale kansen, en andersom. Laat je verrassen door interviews met (inter)nationale en lokale pioniers. Doe je voordeel met handige reistips en inpaklijsten. Ontdek avontuurlijke, Brabantse initiatieven. En laat je verleiden te formeren voor de toekomst!

Geef onderstaand je gegevens door en we sturen de gids naar je op!

Presentatie Toekomstgids

De ‘Toekomstgids voor Brabantse gemeenten’ werd donderdagavond 1 maart in Oisterwijk gepresenteerd. We hopen dat de gids een belangrijke inspiratiebron zal zijn voor de op te stellen coalitieakkoorden en dat het een onmisbaar kompas is voor iedereen die lokaal actief is.