..
593a9466e7dd6
Download dit item
Publicatie

Toekomstagenda 'Mind The Gap!'

Tien observaties als een handvat voor de toekomst van Brabant en als een nawoord, waarin we terugblikken op een bijzondere verkenning en vertellen over onze ervaringen en wat we hebben geleerd.
quote
Niet samen moeten, maar mógen leven, door ruimte en tijdelijkheid als kwaliteit te benutten.
- Uit: 'Biodivers Brabant: reisgids voor de beleidsmaker' van Isis Boot en Anne van Strien

BrabantKennis is een jaar lang in een wereld van verschil gedoken. Groeien de verschillen tussen Brabanders? En zo ja, is dat erg? En als er tegenstellingen zijn, wat kunnen we dan doen om die te overbruggen? Samen met experts op allerlei terreinen hebben we de feiten en cijfers op een rijtje gezet, verkiezingsuitslagen en sociale media geanalyseerd, zijn we op de tandem gestapt om het gesprek aan te gaan met Brabanders van allerlei pluimage, en hebben we lezingen en debatten georganiseerd.

De observaties en antwoorden zijn heel divers. Een sluitende conclusie is niet alleen een brug te ver; het doet ook geen recht aan de bijdragen. Wel delen we graag tien observaties met je. Zie het als een soort nawoord, waarin we terugblikken op een bijzondere verkenning en vertellen over onze ervaringen en wat we hebben geleerd. We zijn benieuwd naar jouw reactie...!

De toekomstagenda is fysiek te bestellen inclusief alle acht publicaties van de reeks 'Mind The Gap!'.

593aa52a6f36c