Zeven Zonden met Martijn van Gruijthuijsen

Zeven Zonden met Martijn van Gruijthuijsen

Gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen deelde op 30 september in een bijzonder live-gesprek met journalist Theo Verbruggen de inzichten die hij uit onze nieuwe podcast ‘De Zeven Zonden van Brabant’ haalt.

ZONDEGASTEN MET MARTIJN VAN GRUIJTHUIJSEN

Elke goede Brabander herkent op zijn tijd de hoofdzonden in zichzelf, denk ik. ‘Zonde’ heeft een negatieve connotatie, maar elke zonde heeft een andere kant: ben je eigenwijs? Of standvastig?

Gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen deelde op 30 september in een bijzonder live-gesprek met journalist Theo Verbruggen de inzichten die hij uit onze nieuwe podcast ‘De Zeven Zonden van Brabant’ haalt. Ze bespraken 4 fragmenten en kijkersvragen. Een soort live ‘Zondegasten’ dus.

Er is gereflecteerd, beschouwd en bespiegeld. We zijn verrast, er is gelachen, getreurd. Er was vrees, maar vooral ook hoop. In deze speciale aflevering is het tijd voor bezinning.

Deze opname vormt de 8e en laatste podcastvan onze nieuwe podcastserie. Bekijk het hele gesprek hier terug en beluister alle podcasts via je favoriete podcast-app.

POP-UP EXPO ZELF BELEVEN?

Beleef de zevendelige podcastserie van de Zeven Zonden van Brabant in de pop-up expo van BrabantKennis. Alle podcasts, illustraties en artikelen komen samen in de (gratis) pop-up expositie die vanaf 30 september door Brabant trekt.

Gun jezelf een moment van bezinning en neem plaats in de kerkbanken. Beluister bijzondere reportages en verrassende gesprekken met experts. Kijk vanuit een nieuw perspectief naar de Brabantse zonden en ontdek de lessen die we eruit kunnen trekken voor de toekomst.

Loop er alvast online doorheen: klik door naar de YouTube playlist voor een digitaal voorproefje.

De pop-up expo (gratis en 1,5 meter-proof) bezoeken kan:

  • t/m 16 oktober 2020 | centrale hal Provinciehuis, ’s-Hertogenbosch
  • 1 december 2020 t/m 3 januari 2021 | Jheronimus Bosch Art Center, ’s-Hertogenbosch
  • januari 2021 (exacte data ntb)| LocHal, Tilburg
  • 26 januari 2021 | DomusDela, Eindhoven

SPREKER

Martijn Van Gruijthuijsen

Martijn Van Gruijthuijsen

Martijn van Gruijthuijsen is gedeputeerde Economie, Kennis en Talentontwikkeling bij Provincie Noord-Brabant

PRESENTATIE

Theo Verbruggen
De Mediamannen

Theo Verbruggen

Door het werk voor het NOS journaal, Radio1 journaal en Omroep Brabant is Theo door de wol geverfd. Theo kan als verslaggever en interviewer ingewikkelde zaken terugbrengen tot de kern in voor iedereen begrijpelijke taal.