Contact

ADRES
CONTACT

Heb je een vraag, opmerking of een idee? Laat het gerust weten via het algemene e-mailadres: info@brabantkennis.nl. Mail je liever met één van de teamleden van BrabantKennis? Ga dan naar 'over ons' voor onze persoonlijke contactgegevens.


ROUTEBESCHRIJVING

Spoorzone Tilburg, Burg. Brokxlaan 8-84, 5041 SB Tilburg

Je vindt BrabantKennis in de spoorzone van Tilburg. In dit levendige gebied ten noorden van het centraal station vind je ons in gebouw 84, op de vide. Het is even zoeken, maar we zitten er prachtig! Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid (betaald). 

OV, te voet of per fiets 

Vanaf Centraal Station Tilburg is het 5 minuten lopen naar gebouw 84.

Via de centrumzijde ga je links het station uit en ga je de eerste mogelijkheid weer linksaf onder het spoor door (fiets- en voetgangerstunnel). Je bent nu in de spoorzone! Na café/restaurant RAW ga je rechtsaf, je loopt tussen een paar gebouwen door, tot aan een parkeerplaats. Het laatste gebouw aan je linkerhand is gebouw 84. Beneden zitten Smeer 'm en LOC Brewery. Via een grote stalen deur ga je naar binnen. Je vindt ons daar boven op de vide.

Via de spoorzonezijde ga je rechts het station uit en loop je via de LocHal richting café/restaurant RAW. Op dit 'kruispuntje' ga je links en meteen weer rechts. Je loopt tussen een paar gebouwen door, tot aan een parkeerplaats. Het laatste gebouw aan je linkerhand is gebouw 84. Beneden zitten Smeer 'm en LOC Brewery. Via een grote stalen deur ga je naar binnen. Je vindt ons daar boven op de vide.

Kom gezellig langs: de koffie staat klaar!

25 november 2021: Onzekere Zaken festival

Bekijk event