..
6217a218efc4a
Activiteit

Happy Falentijn! F*ckup Nights Tilburg

‘Foutje, kan gebeuren’, zo luidt een volkswijsheid. Daar zijn ze het bij F*ckup Nights Tilburg helemaal mee eens. Mensen delen graag succesverhalen en terwijl iedereen fouten maakt, hoor je daar vaak veel minder over. En dat is jammer, want van fouten leren we minstens net zoveel. En vaak zijn die verhalen een stuk mooier, interessanter of grappiger.
quote
Tijdens de F*ckUp Nights in de LocHal ontvangt presentator Mark Dekker vier professionals die hun carrièreblunders, zakelijke missers en bad practices delen.

De F*ckUp Night in de LocHal is een avond waarbij je onder elkaar, in een ontspannen setting luistert naar eerlijke en bijzondere verhalen over flops, falen en fiasco’s. Een leuke avond om je Valentijn twee dagen eerder cadeau te doen. Of om jezelf gewoon lekker te trakteren. Daarom: Happy Falentijn!

Meer info over de F*ckUp Nights vind je ook via de website van Bibliotheek LocHal

SPREKERS

Tijdens deze Falentijnseditie op 16 februari 2022 waren vier sprekers te gast die hun eerlijke verhaal vertellen. Hun fouten worden gevierd en de gasten in het zonnetje gezet:

  • Lotte de Laat, eigenaar bij VLOTT. Voordat ze erop los vlogt, was ze werkzaam in de HR. Naar eigen zeggen is haar fuckup-lijst vrij lang, dus we zijn benieuwd welke ze gaat kiezen.
  • Jos van den Broek, directeur BrabantKennis. Hij vertelt over de BrabantKennis expo 'De Zeven Zonden van Brabant' die in 2020 in de LocHal stond, waarin o.a. gereflecteerd wordt op fouten maken. Hoe toepasselijk!
  • Saskia Dellevoet van Art-fact. Deze organisatie ondersteunt Tilburgse cultuurmakers. Bij maken kan, mag en moét er wel eens iets verkeerd gaan. Maar ondervond ze dat zelf?
  • Ivonna Kere, ondernemer. Zij vertelt hoe zij als nieuwkomer in Nederland dacht dat haar onderneming in kunstobjecten van natuursteen zonder meer een succes zou worden.