..
Hgkf zuid 2024
bk_kalender_alt
Evenement

Het Grootste Kennisfestival van Zuid-Nederland

Op 29 februari is het Grootste Kennisfestival van Zuid-Nederland terug met een heuse wintereditie in Breda op een bijzondere plek, 2 zelfs, dicht bij elkaar: MEZZ en Botanique. 29 februari is inderdaad schrikkeldag (een extra dag in 2024). Dus volop kennis, inspiratie en leuke ontmoetingen zonder dat het je extra tijd kost ;-) 

Er is een mooi programma samengesteld op 7 podia waar je kunt kiezen uit zo’n 40 lezingen, workshops en praktijkverhalen; een dag lang, van 11 tot 17 uur, ontspannen rondzwerven in kennisland. Je bepaalt je eigen programma en er is continu een soort prettige keuzestress met zoveel aanbod en als je even geen zin hebt in een lezing of workshop kan je natuurlijk altijd even wat drinken en genieten van goede muziek.

Het overall thema van het Winter Kennisfestival 2024 is Van ik naar wij. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie, je team, jijzelf en je medewerkers of collega’s klaar zijn voor de uitdagingen die nu en in de toekomst op jullie afkomen? Hoe blijf je daarin innoveren en ontwikkelen? En hoe zoek je daarin een gezonde balans tussen people, planet, prosperity, peace en partnership?


Eventgegevens

Datum 29 februari 2024
Locatie MEZZ, Breda

Hier alvast een eerste preview van het programma (de website geeft altijd het meest recente overzicht):

  • BrabantKennis met een interessante kennissessie over Bubbels & Breuklijnen in Brabant én de pop-up-installatie Stop. Luister verder... naar verhalen van Brabanders in de bus.
  • Dees Oosterhout bewijst dat je als professional elke rol in jezelf kunt oproepen. Haar nieuwe boek is gekozen tot Ooa (Orde van Organisatie adviseurs) Boek van het jaar 2023.
  • Bianca van Leeuwen wordt wel een van de meest heldere en originele denkers over gedrag in organisaties genoemd. Ze breekt haar hoofd over hoe je veranderingsprocessen en gedrag in organisaties kunt begrijpen en beïnvloeden.
  • In ‘Digitale gremlins’ werpt Rens van der Vorst een kritische blik op de invloed van digitale technologie op ons leven. En hoe je door slimme sabotages je kan onttrekken aan de greep van het algoritme.
  • Steven van den Heuvel verbindt de huidige kennis over succesvol veranderen met de eigenschappen van een effectieve veranderaar.
  • Sven Goedbloed is auteur van de bestseller ‘De sjamaan en de manager’ en vertelt over de balans tussen mannelijke en vrouwelijke krachten in leiderschap.
  • Say Yes to the Mess laat je ervaren wat musici als Miles Davis doen om verrassende resultaten te boeken wat je daarvan kan leren om in de dagelijkse praktijk.
  • Jessica Kruijssen vertelt hoe je je jouw talenten en kwaliteiten ontwikkelt tot jouw unieke sprankelkracht.
  • Matty Paquay laat zien waarom groeien ondernemingen afremt en pijn doet. En wat eraan te doen.

En nog 35 andere sessies!

Meer informatie via de website van het Kennisfestival