Team Brabantkennis

Joks Janssen - toekomstverkenner

Ik help bestuurders en beleidsmakers om greep te krijgen op de toekomst. Ik blik iedere dag vooruit op het Brabant van overmorgen en koppel mijn kennis van de regio aan een brede blik op trends, technologie en innovatie. Daarbij geloof ik in spannende combinaties van nieuw en oud. Daarom werk ik ook een dag in de week als hoogleraar Erfgoed en planning in Wageningen. Ik woon in comeback city Tilburg, lees veel en loop hard.

joks@brabantkennis.nl
06 52 79 42 47

Mijntje Notermans - toekomstverkenner

Als bestuurskundige ben ik bijzonder geïnteresseerd in hoe we het openbaar bestuur fris en van deze tijd kunnen laten zijn. Het denken over de toekomst van Brabant gieten in vernieuwende vormen past daarbij. Daarom word ik blij als het ons lukt om onze verkenningen niet alleen inhoudelijk, maar ook in vorm laagdrempelig, spannend en inspirerend te laten zijn. Ik ben een echte Brabantse: geboren en opgegroeid in Eindhoven, werkend in Tilburg en 's-Hertogenbosch, wonend in Breda. Ik lees en reis graag, in beide heb ik een voorliefde voor Scandinavië.

mijntje@brabantkennis.nl
06 55 68 65 13

Jill Lauret - toekomstverkenner

De puntjes op de i, de accenten op de juiste plaats. Als communicatiestrateeg help ik de inspirerende verkenningen en evenementen van BrabantKennis onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Door specifieke vormen te kiezen, passende kanalen te selecteren en door heldere taal te spreken. Onder de naam CuliCultuur.Com werk ik naast BrabantKennis ook voor andere opdrachtgevers. Ik ben een fanatiek hobbykok met Zeeuwse roots en woon al het grootse deel van mijn leven in Eindhoven.

jill@brabantkennis.nl
06 41 69 74 20

Sigrid van den Oever - toekomstverkenner

Ik ben een echte ‘ontzorger’ en ondersteun het team daar waar ik kan. Ik word er blij van als alles op rolletjes loopt. Ik maak het mensen graag naar hun zin. Naast BrabantKennis ondersteun ik ook het traineeprogramma De Toekomst van Brabant. In mijn vrije tijd reis, lees en sport ik graag en zingen is mijn absolute passie. Geboren als Gelderse, woon ik nu alweer een hele tijd in Oss.

sigrid@brabantkennis.nl
06 52 79 43 37  

Oud-gedienden

Wij zijn trots op onze oud-collega's die inmiddels op andere, mooie plekken (binnen en buiten Brabant) werken:

  • Heidi Buijtels - Programmamaker, stroomversneller en woordgever - Bureau Stroomkracht
  • Sjoerd van Dommelen- Senior beleidsmedewerker - Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
  • Marieke Beekers - Verbindingsmaker Breda/Beekers Vol Aandacht/Founder Feest voor de Geest
  • Eef Berends - Kennisprogramma Bindend Besturen in Brabant
  • Lotte Schwerzel - Projectleider Gemeente Helmond
  • Debbie Dekkers - Projectondersteuner - provincie Noord-Brabant
  • Anke van der Heijden - Projectleider Traineeship De Toekomst van Brabant
  • Irene Lammers - Senior beleidsmedewerker Digitale Agenda van Brabant - provincie Noord-Brabant
  • Maurits Kreijveld - Futuroloog en strategisch adviseur