Team Brabantkennis

Jos van den Broek - directeur

Ik voel me thuis aan de grens. Geboren en getogen in Brabant aan de grens met Vlaanderen en woonachtig in Nijmegen, aan de Duitse grens, en nét aan de andere kant van de grens van Brabant. Professioneel beweeg ik me graag op de grens tussen wetenschap, beleid en samenleving, daar waar kennis omgezet wordt in actie. Waar we elkaar ontmoeten, maar waar het ook schuurt en actieve verbinding nodig is.  

Het is onze opdracht om kennis te verbinden met de Brabantse eigenheid en toegankelijk en relevant maken voor de Brabantse politiek, bestuur en samenleving. Door ver weg te kijken en trends nabij te halen maar ook door de blik te verruimen op dat wat dichtbij is.

jos@brabantkennis.nl

Piera Fehres - projectleider

Ik heb een passie voor landschap. Mijn achtergrond in natuur en landbouw combineer ik met veel interesse in wat mensen beweegt. Samen nadenken over de toekomst inspireert, verbreedt je perspectief en geeft mij positieve energie.

Geboren in Amsterdam, gestudeerd in Wageningen en nu woon ik in Brabant, wat mij een brede kijk op Nederland geeft. Ik lees graag en heb een paard, waarmee ik de Brabantse natuur verken, de paden op, de lanen in. 

piera@brabantkennis.nl

Renske van den Brand - trainee de Toekomst van Brabant

Ik ben een echte Brabander, opgegroeid in het dorpje Zeeland en woonachtig in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben trainee bij de Toekomst van Brabant waar ik werk voor verschillende Brabantse overheidsorganisaties. Graag denk ik samen met anderen mee over onze toekomst, organiseer ik met veel plezier (creatieve) bijeenkomsten en vind ik het leuk om mensen met elkaar te verbinden. Daar krijg ik energie van!

Naast het rondreizen door verschillende overheidsorganisaties, reis ik ook graag de wereld rond om nieuwe plekken, culturen en talen te leren kennen. In het weekend ben ik regelmatig te vinden bij vriendinnen, op de tennisbaan of op de wielrenfiets om een nieuw stukje van Brabant te ontdekken.

renske@brabantkennis.nl

Jill Lauret - communicatiestrateeg

De puntjes op de i, de accenten op de juiste plaats. Als communicatiestrateeg help ik de inspirerende verkenningen en evenementen van BrabantKennis onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Door specifieke vormen te kiezen, passende kanalen te selecteren en door heldere taal te spreken.

Onder de naam CuliCultuur.Com werk ik naast BrabantKennis ook voor andere opdrachtgevers, voornamelijk in de culinaire en culturele sector. Ik ben een fanatiek hobbykok met Zeeuwse roots en woon al het grootse deel van mijn leven in Eindhoven.

jill@brabantkennis.nl

Sigrid van den Oever - office manager

Ik ben een echte ‘ontzorger’ en ondersteun het team daar waar ik kan. Ik word er blij van als alles op rolletjes loopt. Ik maak het mensen graag naar hun zin. Naast BrabantKennis ondersteun ik ook het traineeprogramma De Toekomst van Brabant.

In mijn vrije tijd reis, lees en sport ik graag en zingen is mijn absolute passie. Geboren als Gelderse, geniet ik nu van bourgondisch Brabant in 's-Hertogenbosch.

sigrid@brabantkennis.nl
06 52 79 43 37  

Oud-gedienden

Wij zijn trots op onze oud-collega's die inmiddels op andere, mooie plekken (binnen en buiten Brabant) werken:

Op 20 april gaan we op VR toekomstexpeditie. Ga je mee?

Bekijk event