Team Brabantkennis

Joks Janssen - directeur

Ik help bestuurders en beleidsmakers om greep te krijgen op de toekomst. Ik blik iedere dag vooruit op het Brabant van overmorgen en koppel mijn kennis van de regio aan een brede blik op trends, technologie en innovatie. Daarbij geloof ik in spannende combinaties van nieuw en oud. Daarom werk ik ook een dag in de week als hoogleraar Erfgoed en planning in Wageningen. Ik woon in comeback city Tilburg, lees veel en loop hard.

joks@brabantkennis.nl
06 52 79 42 47

Mijntje Notermans - zakelijk leider

Als bestuurskundige ben ik bijzonder geïnteresseerd in hoe we het openbaar bestuur fris en van deze tijd kunnen laten zijn. Het denken over de toekomst van Brabant gieten in vernieuwende vormen past daarbij. Daarom word ik blij als het ons lukt om onze verkenningen niet alleen inhoudelijk, maar ook in vorm laagdrempelig, spannend en inspirerend te laten zijn. Ik ben een echte Brabantse: geboren en opgegroeid in Eindhoven, werkend in Tilburg en 's-Hertogenbosch, wonend in Breda. Ik lees en reis graag, in beide heb ik een voorliefde voor Scandinavië.

mijntje@brabantkennis.nl
06 55 68 65 13

Marieke Beekers - projectleider

Ik noem mezelf verbindingsmaker. Mijn kracht ligt in het bedenken, in vernieuwing en beweging brengen en in verbinding maken. Met aandacht en met een positieve blik – om zo van betekenis te zijn. Als ambtenaar verbind ik graag, voor Breda, voor de 5 Brabantse spoorzones en voor Brabant. Als zelfstandige ben ik oprichter van ‘Het Feest voor de Geest’ en TEDxBreda. De rode draad in mijn werk is organisatieverandering, mijn basis is (gedrags)economie. Ik houd van de zee, mijn 4 dochters, fijne koffietentjes en bijzondere denkers.

marieke@brabantkennis.nl
06 20 13 35 50

Heidi Buijtels - projectleider

Ik ben geïnteresseerd in de keuzes die mensen maken om richting te geven aan hun leven en aan de maatschappij. Dit doorgronden loopt als een rode draad door mijn leven. Ik probeer de wereld en mensen te begrijpen door goed waar te nemen en me te verwonderen. Vragen stellen en het gesprek aangaan is mijn manier om door te dringen tot de kern. Kunst, filosofie en (wetenschappelijke) literatuur vormen een belangrijke inspiratiebron. Naast voor BrabantKennis werk ik, onder de naam Stroomkracht, ook voor andere opdrachtgevers.

06 14 64 63 51

Sjoerd van Dommelen - projectleider

Ik heb een passie voor de cijfers achter Brabant. Brabant is meestal vergelijkbaar met elke andere provincie maar soms wijkt Brabant af: en dán wordt het interessant. In de praktijk ben ik hierdoor het feitelijke geweten van BrabantKennis en produceer ik bijvoorbeeld onze longreads. Ik koester de Brabantse manier van verbinden. Geboren en getogen in het zelfbewuste Boekel ben ik na omzwervingen in Maastricht, Glasgow, Den Haag en Brussel alweer een aantal jaren thuis in Breda.  

sjoerd@brabantkennis.nl
06 55 68 66 18

Jill Lauret - communicatiestrateeg

De puntjes op de i, de accenten op de juiste plaats. Als communicatiestrateeg help ik de inspirerende verkenningen en evenementen van BrabantKennis onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Door specifieke vormen te kiezen, passende kanalen te selecteren en door heldere taal te spreken. Onder de naam CuliCultuur.Com werk ik naast BrabantKennis ook voor andere opdrachtgevers. Ik ben een fanatiek hobbykok met Zeeuwse roots en woon al het grootse deel van mijn leven in Eindhoven.

jill@brabantkennis.nl
06 41 69 74 20

Sigrid van den Oever - office manager

Ik ben een echte ‘ontzorger’ en ondersteun het team daar waar ik kan. Ik word er blij van als alles op rolletjes loopt. Ik maak het mensen graag naar hun zin. Naast BrabantKennis ondersteun ik ook het traineeprogramma ‘De Toekomst van Brabant’. In mijn vrije tijd reis, lees en sport ik graag en zingen is mijn absolute passie. Geboren als Gelderse, woon ik nu alweer een hele tijd in Oss.

sigrid@brabantkennis.nl
06 52 79 43 37  

Oud-gedienden

Wij zijn trots op onze oud-collega's die inmiddels op andere, mooie plekken (binnen en buiten Brabant) werken:

  • Lotte Schwerzel - Trainee Toekomst van Brabant - Gemeente Eindhoven
  • Debbie Dekkers - Projectondersteuner - provincie Noord-Brabant
  • Anke van der Heijden - Projectleider Traineeship Toekomst van Brabant
  • Irene Lammers - Senior beleidsmedewerker Digitale Agenda van Brabant - provincie Noord-Brabant
  • Maurits Kreijveld - Futuroloog en strategisch adviseur