Team Brabantkennis

Huub Dekkers - toekomstverkenner

Ik heb een passie voor de Brabander en de Brabantse identiteit. En richt mijn blik graag op de geschiedenis en het DNA van de regio, maar vooral op onze mooie toekomst. Ik heb een bijzonder warme interesse voor gedegen onderzoek en ben tegelijkertijd gek op de mensen en hun verhalen en emoties. Het mag een beetje schuren, maar uiteindelijk moet het vooral leuk zijn.  

Opgegroeid in West-Brabant, wonend in Midden-Brabant en werkend in Oost-Brabant. Beweeg me in het bedrijfsleven, onderwijs, politiek, altijd bezig met ontwikkeling en ontwikkelingen. Vader van twee prachtige kinderen. Dorpsbewoner en wereldreiziger.

huub@brabantkennis.nl
06 21 63 44 08

Anja van Hout - toekomstverkenner

Ik ben geboren in Eindhoven, opgeleid in Tilburg en woonachtig in ’s-Hertogenbosch, dus Brabander in hart en nieren. Het mooie Brabant, waar het leven goed is, maar de maatschappelijke uitdagingen naar de toekomst groot zijn. Momenteel ben ik zakelijk leider bij BrabantKennis en de rest van mijn werkzame week concernstrateeg bij de provincie Noord-Brabant.

Via BrabantKennis hoop ik bij te dragen aan het vinden van antwoorden op die uitdagingen en vooral anderen te prikkelen daarin met ons mee te denken.

anja@brabantkennis.nl
06 51 55 12 23

Piera Fehres - toekomstverkenner

Ik heb een passie voor landschap. Mijn achtergrond in natuur en landbouw combineer ik met veel interesse in wat mensen beweegt. Samen nadenken over de toekomst inspireert, verbreedt je perspectief en geeft mij positieve energie.

Geboren in Amsterdam, gestudeerd in Wageningen en nu woon ik in Brabant, wat mij een brede kijk op Nederland geeft. Ik lees graag en heb een paard, waarmee ik de Brabantse natuur verken, de paden op, de lanen in. 

piera@brabantkennis.nl
06-52794408

Jill Lauret - toekomstverkenner

De puntjes op de i, de accenten op de juiste plaats. Als communicatiestrateeg help ik de inspirerende verkenningen en evenementen van BrabantKennis onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Door specifieke vormen te kiezen, passende kanalen te selecteren en door heldere taal te spreken.

Onder de naam CuliCultuur.Com werk ik naast BrabantKennis ook voor andere opdrachtgevers, voornamelijk in de culinaire en culturele sector. Ik ben een fanatiek hobbykok met Zeeuwse roots en woon al het grootse deel van mijn leven in Eindhoven.

jill@brabantkennis.nl
06 41 69 74 20

Sigrid van den Oever - toekomstverkenner

Ik ben een echte ‘ontzorger’ en ondersteun het team daar waar ik kan. Ik word er blij van als alles op rolletjes loopt. Ik maak het mensen graag naar hun zin. Naast BrabantKennis ondersteun ik ook het traineeprogramma De Toekomst van Brabant.

In mijn vrije tijd reis, lees en sport ik graag en zingen is mijn absolute passie. Geboren als Gelderse, geniet ik nu van bourgondisch Brabant in 's-Hertogenbosch.

sigrid@brabantkennis.nl
06 52 79 43 37  

Oud-gedienden

Wij zijn trots op onze oud-collega's die inmiddels op andere, mooie plekken (binnen en buiten Brabant) werken:

 • Joks Janssen - Kwartiermaker kennisstrategie - Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
 • Mijntje Notermans - Wereldreiziger in spe - Beleidsmedewerker - provincie Noord-Brabant 
 • Heidi Buijtels - Programmamaker, stroomversneller en woordgever - Bureau Stroomkracht
 • Sjoerd van Dommelen- Senior beleidsmedewerker - Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
 • Marieke Beekers - Verbindingsmaker Breda/Beekers Vol Aandacht/Founder Feest voor de Geest
 • Eef Berends - Kennisprogramma Bindend Besturen in Brabant
 • Lotte Schwerzel - Projectleider Gemeente Helmond
 • Debbie Dekkers - Projectondersteuner - provincie Noord-Brabant
 • Anke van der Heijden - Projectleider Traineeship De Toekomst van Brabant
 • Irene Lammers - Senior beleidsmedewerker Digitale Agenda van Brabant - provincie Noord-Brabant
 • Maurits Kreijveld - Futuroloog en strategisch adviseur 

Samen verkennen we de Zeven Zonden van Brabant.

Deel je tip