Team Brabantkennis

Joks Janssen - directeur

Ik help bestuurders en beleidsmakers om greep te krijgen op de toekomst. Ik blik iedere dag vooruit op het Brabant van overmorgen en koppel mijn kennis van de regio aan een brede blik op trends, technologie en innovatie. Daarbij geloof ik in spannende combinaties van nieuw en oud. Daarom werk ik ook een dag in de week als hoogleraar Erfgoed en planning in Wageningen. Ik woon in comeback city Tilburg, lees veel en loop hard.

joks@brabantkennis.nl
06 52 79 42 47

Mijntje Notermans - zakelijk leider

Als bestuurskundige ben ik bijzonder geïnteresseerd in hoe we het openbaar bestuur fris en van deze tijd kunnen laten zijn. Het denken over de toekomst van Brabant gieten in vernieuwende vormen past daarbij. Daarom word ik blij als het ons lukt om onze verkenningen niet alleen inhoudelijk, maar ook in vorm laagdrempelig, spannend en inspirerend te laten zijn. Ik ben een echte Brabantse: geboren en opgegroeid in Eindhoven, werkend in Tilburg en 's-Hertogenbosch, wonend in Breda. Ik lees en reis graag, in beide heb ik een voorliefde voor Scandinavië.

mijntje@brabantkennis.nl
06 55 68 65 13

Marieke Beekers - projectleider

Ik noem mezelf verbindingsmaker. Mijn kracht ligt in het bedenken, in vernieuwing en beweging brengen en in verbinding maken. Met aandacht en met een positieve blik – om zo van betekenis te zijn. Als ambtenaar verbind ik graag, voor Breda, voor de 5 Brabantse spoorzones en voor Brabant. Als zelfstandige ben ik oprichter van ‘Het Feest voor de Geest’ en TEDxBreda. De rode draad in mijn werk is organisatieverandering, mijn basis is (gedrags)economie. Ik houd van de zee, mijn 4 dochters, fijne koffietentjes en bijzondere denkers.

marieke@brabantkennis.nl
06 20 13 35 50

Heidi Buijtels - projectleider

Ik ben geïnteresseerd in de keuzes die mensen maken om richting te geven aan hun leven en aan de maatschappij. Dit doorgronden loopt als een rode draad door mijn leven. Ik probeer de wereld en mensen te begrijpen door goed waar te nemen en me te verwonderen. Vragen stellen en het gesprek aangaan is mijn manier om door te dringen tot de kern. Kunst, filosofie en (wetenschappelijke) literatuur vormen een belangrijke inspiratiebron. Naast voor BrabantKennis werk ik, onder de naam Stroomkracht, ook voor andere opdrachtgevers.

06 14 64 63 51

Sjoerd van Dommelen - projectleider

Ik heb een passie voor de cijfers achter Brabant. Brabant is meestal vergelijkbaar met elke andere provincie maar soms wijkt Brabant af: en dán wordt het interessant. In de praktijk ben ik hierdoor het feitelijke geweten van BrabantKennis en produceer ik bijvoorbeeld onze longreads. Ik koester de Brabantse manier van verbinden. Geboren en getogen in het zelfbewuste Boekel ben ik na omzwervingen in Maastricht, Glasgow, Den Haag en Brussel alweer een aantal jaren thuis in Breda.  

sjoerd@brabantkennis.nl
06 55 68 66 18

Debbie Dekkers - office manager

Ik ben werkzaam als officemanager bij BrabantKennis en vanaf 2013 betrokken. Eén van de eerste projecten was het boek ‘Het Nieuwste Brabant’. Dit was mijn eerste ‘project’ waar ik met enorm veel plezier, enthousiasme en toewijding aan heb meegewerkt. BrabantKennis bestaat uit een leuk team dat met een frisse blik en op eigen wijze de toekomst van Brabant verkent en waar ik met veel enthousiasme deel van uit maak. 

debbie@brabantkennis.nl
06 52 79 41 72

Lotte Schwerzel - trainee

Met veel enthousiasme ben ik sinds september 2016 voor acht maanden aan de slag bij BrabantKennis, vanuit het traineeprogramma ‘de Toekomst van Brabant’. Als rasechte Brabander woon ik met veel plezier in Eindhoven. Met een master international business communication interesseer ik me vooral in interculturele communicatie en marketing. Momenteel houd ik me bezig met de nieuwe website, communicatie, social media en alle leuke dingen die bij een teamlid van BrabantKennis horen! Als jonkie van het stel probeer ik met een frisse blik vragen te stellen en zo veel mogelijk te leren van mijn inspirerende collega’s.

lotte@brabantkennis.nl
06 32 37 35 40