Team Brabantkennis

Piera Fehres - projectleider

Ik heb een passie voor landschap. Mijn achtergrond in natuur en landbouw combineer ik met veel interesse in wat mensen beweegt. Samen nadenken over de toekomst inspireert, verbreedt je perspectief en geeft mij positieve energie.

Geboren in Amsterdam, gestudeerd in Wageningen en nu woon ik in Brabant, wat mij een brede kijk op Nederland geeft. Ik lees graag en heb een paard, waarmee ik de Brabantse natuur verken, de paden op, de lanen in. 

piera@brabantkennis.nl
06-52794408

Koen Vinckx - onderzoeker

Geboren, opgegroeid, gestudeerd en altijd werkzaam geweest in Brabant. Ik kan wel zeggen dat ik mij sterk verbonden voel met Brabant, en in het bijzonder met haar inwoners. Want als socioloog heb ik een passie voor de leefwereld van Brabanders: hoe denken zij over ontwikkelingen in Brabant en de wereld? En hoe kan de systeemwereld zich daar zo goed mogelijk toe verhouden?

Vanuit CINOP ben ik nu parttime verbonden aan BrabantKennis en werk ik met veel enthousiasme mee aan diverse nieuwe verkenningen.

koen@brabantkennis.nl
06 54 67 55 96

Anja van Hout - zakelijk leider

Ik ben geboren in Eindhoven, opgeleid in Tilburg en woonachtig in ’s-Hertogenbosch, dus Brabander in hart en nieren. Het mooie Brabant, waar het leven goed is, maar de maatschappelijke uitdagingen naar de toekomst groot zijn. Momenteel ben ik zakelijk leider bij BrabantKennis en de rest van mijn werkzame week concernstrateeg bij de provincie Noord-Brabant.

Via BrabantKennis hoop ik bij te dragen aan het vinden van antwoorden op die uitdagingen en vooral anderen te prikkelen daarin met ons mee te denken.

anja@brabantkennis.nl
06 51 55 12 23

Jill Lauret - communicatiestrateeg

De puntjes op de i, de accenten op de juiste plaats. Als communicatiestrateeg help ik de inspirerende verkenningen en evenementen van BrabantKennis onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Door specifieke vormen te kiezen, passende kanalen te selecteren en door heldere taal te spreken.

Onder de naam CuliCultuur.Com werk ik naast BrabantKennis ook voor andere opdrachtgevers, voornamelijk in de culinaire en culturele sector. Ik ben een fanatiek hobbykok met Zeeuwse roots en woon al het grootse deel van mijn leven in Eindhoven.

jill@brabantkennis.nl
06 41 69 74 20

Sigrid van den Oever - office manager

Ik ben een echte ‘ontzorger’ en ondersteun het team daar waar ik kan. Ik word er blij van als alles op rolletjes loopt. Ik maak het mensen graag naar hun zin. Naast BrabantKennis ondersteun ik ook het traineeprogramma De Toekomst van Brabant.

In mijn vrije tijd reis, lees en sport ik graag en zingen is mijn absolute passie. Geboren als Gelderse, geniet ik nu van bourgondisch Brabant in 's-Hertogenbosch.

sigrid@brabantkennis.nl
06 52 79 43 37  

Miriam van Sint Annaland - Assistent Projectleider

Graag houd ik me bezig met het onderzoeken van wat de maatschappelijke uitdagingen van nu en in de toekomst zijn en wat dit vervolgens vraagt van jou en van mij.

Ik ben opgegroeid in Arnhem, heb gestudeerd in Antwerpen, woon sinds 2 jaar in Utrecht en werk als trainee voor verschillende Brabantse overheden. Deze achtergrond helpt me met een brede blik naar onze verkenningen te kijken en mijn interesses op het gebied van strategie en ideeënontwikkeling komen hierbij goed tot zijn recht!

miriam@brabantkennis.nl
06 83 77 71 92

Oud-gedienden

Wij zijn trots op onze oud-collega's die inmiddels op andere, mooie plekken (binnen en buiten Brabant) werken:

 • Malou Fraza - Trainee Vitaal Platteland bij Provincie Utrecht
  Huub Dekkers - Bestuurder/algemeen directeur stichting CINOP
 • Joks Janssen - Kwartiermaker kennisstrategie - Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
 • Mijntje Notermans - Wereldreiziger in spe - Beleidsmedewerker - provincie Noord-Brabant
 • Heidi Buijtels - Programmamaker, stroomversneller en woordgever - Bureau Stroomkracht
 • Sjoerd van Dommelen- Senior beleidsmedewerker - Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
 • Marieke Beekers - Verbindingsmaker Breda/Beekers Vol Aandacht/Founder Feest voor de Geest
 • Eef Berends - Kennisprogramma Bindend Besturen in Brabant
 • Lotte Schwerzel - Projectleider Gemeente Helmond
 • Debbie Dekkers - Projectondersteuner - provincie Noord-Brabant
 • Anke van der Heijden - Projectleider Traineeship De Toekomst van Brabant
 • Irene Lammers - Senior beleidsmedewerker Digitale Agenda van Brabant - provincie Noord-Brabant
 • Maurits Kreijveld - Futuroloog en strategisch adviseur 

Zeven Zonden van Brabant slotevent: het is tijd voor bezinning!

Bekijk event