..
31 visual 1 the rise of mindlabs
Terug naar het overzicht
bk_artikel
Nieuws

BrabantKennis scale-up partner Mindlabs

BrabantKennis is sinds 2022 scale-up partner van MindLabs. We kijken er naar uit samen te bouwen aan een toekomstbestendig Brabant en de connecties tussen AI, beleid en bestuur steeds sterker te maken.

De belangrijkste reden van onze aansluiting bij MindLabs? Verbindingen leggen en ze versterken, het liefste samen met andere (Brabantse) partijen die verstand hebben van kunstmatige intelligentie.

We willen graag werken aan manieren om kunstmatige intelligentie in beleidsmatige kwesties op een maatschappelijk verantwoorde manier in te zetten. Samen op naar een betekenisvol 2023!

Video BrabantKennis scale up partner Mindlabs

Mindlabs over het partnerschap met BrabantKennis

"MindLabs is niet alleen een vereniging met dromen en ambities, we zijn ook een  samenwerkingsverband van veel verschillende partijen. Eén grote familie, met leden en partners waarop we stuk voor stuk trots zijn. In de rubriek ‘Meet the family; 1 minuutje met…’ stelt iedereen zich om de beurt aan je voor. Heel kort, want de familie is groot. Wat doen ze met hun bedrijf en waarom doen ze wat ze doen? Dat lees je hier. In deze editie: Jos van den Broek, directeur van BrabantKennis."

1 minuutje met Jos van den Broek