..
Publicatie

Terugblik Vooruitdenkerslezing Big Data

'Big data...a big thing' is de terugblik op de vooruitdenkerslezing van Kenneth Cukier, onderdeel van de verkenning #slimbrabant, waarin BrabantKennis zoekt naar de kansen en bedreigingen van een data-gedreven en data-gestuurde samenleving.
quote
Ik ben ervan overtuigd dat big data een van de belangrijkste kwesties is waar we de komende tijd wereldwijd mee te maken krijgen. It’s a real big thing!
- Tracy Metz

De publicatie Big Data... A Big Thing! is de terugblik op de tweede Vooruitdenkerslezing van BrabantKennis, die Kenneth Cukier donderdag 5 november 2015 hield.

Kenneth Cukier (dé data-redacteur van The Economist) hield een inspirerende lezing over de impact van big data op de Brabantse samenleving en economie.

In de voormalige Statenzaal van het Noordbrabants Museum in ‘s-Hertogenbosch gingen zo’n 120 studenten, bestuurders en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven in debat over de kansen en bedreigingen van big data voor Brabant. De avond werd begeleid door Tracy Metz (journalist, auteur en presentator).

58de4d68cd612