De Zeven Zonden van Brabant

Team BrabantKennis

Piera Fehres

projectleider

Piera Fehres

Piera is toekomstverkenner bij BrabantKennis. Haar achtergrond in natuur en landbouw combineert zij met veel interesse in wat mensen beweegt. Samen nadenken over de toekomst inspireert, verbreedt het perspectief en geeft haar positieve energie.

Betrokkenen

Frank G. Bosman

auteur

Frank G. Bosman

Frank is een rooms-katholiek cultuurtheoloog, bekend om zijn spraakmakende mening over cultuur, theologie en geloof. Hij is onderzoeker aan Cobbenhagen Center, onderdeel van Tilburg University.
Maus Bullhorst
MausBaus / Artbox

illustrator

Maus Bullhorst

Maus Bullhorst is illustrator voor Nederlandse media zoals Trouw, Volkskrant en VPRO Gids.
Hans Dagevos
Wageningen University Consumptiesocioloog

auteur

Hans Dagevos

Hans Dagevos is consumptiesocioloog en als senior scientist verbonden aan Wageningen University & Research. Zijn onderzoek focust zich op voedselconsumptie.
Joke Hermsen
www.jokehermsen.nl

auteur

Joke Hermsen

Joke J. Hermsen (1961) is filosofe en schrijfster van o.a. Stil de tijd (2010) en Kairos - een nieuwe bevlogenheid (2014). Joke geeft lezingen over het concept van tijd, diversiteit en creativiteit en is spreekster ohgv politiek-maatschappij en cultuur.
Sara de Kort

auteur

Sara de Kort

Sara is een ervaren copywriter voor online en offline media. Ze schrijft creatieve teksten die raken en binden.
Karin Sitalsing
Journalist / auteur Portretfoto: Corné Sparidaens

auteur

Karin Sitalsing

Karin is freelance journalist en schrijfster van literaire non-fictie (o.a. Boeroes – een familiegeschiedenis van witte Surinamers, uitgeverij AtlasContact, 2016). Ze woont en werkt in Groningen en werd geboren in het Brabantse Veghel.
Jasper Zuure
Raad voor het Openbaar Bestuur Senior adviseur

auteur

Jasper Zuure

Jasper is senior adviseur bij de ROB. Hij stelde de essaybundels #WOEST (over de kracht van verontwaardiging) en Doen, durven of waarheid (over democratie in digitale tijden) samen. Hij werkt aan VU Amsterdam aan zijn proefschrift over massapsychologie