Proclaimer

BrabantKennis is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. We doen ons uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. We streven er dan ook naar om wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren op onze website.

Merk je dat er iets niet klopt?

Laat het ons dan alsjeblieft meteen weten via info@brabantkennis.nl. Dan kunnen we het indien nodig corrigeren.

Werkt er iets niet goed?

Dan is er misschien een technische storing. Waarschuw ons dan alsjeblieft via info@brabantkennis.nl. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Hoe gaan we om met jouw gegevens?

BrabantKennis behandelt alle informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk en gebruikt persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor je ze doorgeeft (bijvoorbeeld voor een aanvraag van een publicatie of de aanmelding voor een evenement). We gebruiken informatie over bezoeken aan onze website alleen voor statistische doeleinden en om onze dienstverlening aan jou te kunnen verbeteren.

Hoe zit het met auteursrechten van tekst?

De auteursrechten berusten bij BrabantKennis. Hierbij geldt het creative commons principe: naamsvermelding, niet-commercieel en gelijk delen. We bedoelen daarmee dat het (her)gebruiken van teksten van deze website is toegestaan onder voorwaarde van duidelijke vermelding van de volledige naam van de organisaties, auteurs en bron. De teksten mogen niet commercieel gebruikt worden, aan derden worden doorverkocht of in licentie worden gegeven zonder toestemming van BrabantKennis.

Hoe zit het met auteursrechten van beeld?

Het auteursrecht van de afbeeldingen berust bij de personen of organisaties die bij de afbeeldingen zijn vermeld. Deze rechten zijn niet vrijgegeven onder dezelfde voorwaarden als de teksten. Toestemming voor gebruik moet steeds gevraagd worden aan de rechthebbende.

Copyright 2017 BrabantKennis