Over ons

Ver kennen
  haalt toekomst
  dichtbij
MEREL MORRE - DICHTER

Wij zijn BrabantKennis. Wij verkennen op eigen wijze de toekomst van Brabant: onafhankelijk, nieuwsgierig en vernieuwend in vorm. We prikkelen tot nadenken en houden Brabant scherp. We observeren, confronteren en inspireren, en dat doen we door trends te spotten, toekomstbeelden te schetsen en nieuwe perspectieven te bieden.Missie

BrabantKennis verkent op eigen wijze de toekomst van Brabant: onafhankelijk, nieuwsgierig en vernieuwend in vorm. We voeden het debat met nieuwe inzichten en proberen mensen mee te krijgen in ons enthousiasme.

Onze missie is om de beslissers op politiek en bestuurlijk niveau direct en álle Brabanders indirect zo goed mogelijk op de toekomst van Brabant voor te bereiden. We proberen relevante thema’s op de beleidsagenda te krijgen, zodat we als Brabanders de toekomst zelf kunnen vormgeven.

Visie

BrabantKennis prikkelt tot nadenken en houdt Brabant scherp. Wij observeren, confronteren en inspireren, en dat doen we door trends te spotten, toekomstbeelden te schetsen en nieuwe perspectieven te bieden in samenwerking met diverse partijen. Onze verkenningen landen bij beslissers, maar alle Brabanders moeten het geschetste beeld herkennen.

We brengen trends in beeld die nieuwsgierigheid opwekken. Met onze frisse werkwijze proberen we andere partijen te prikkelen en uit te dagen zodat ze blijven vernieuwen. Als dit slaagt, is BrabantKennis straks niet meer nodig!

Wij verkennen de toekomst van het Brabantse plattelandschap.

Heb je tips voor ons?