Trendnacht 2017: Klimaatgedrag

Trendnacht 2017: Klimaatgedrag

Praktische informatie

Verkenning
Het klimaat-gedrag van Brabant
Datum
Tijd
19.00 tot 23.00 uur
Kosten
Gratis!
Locatie
Podium Bloos
Adres
Speelhuislaan 153
4815 CD, Breda

Tijdens de Trendnacht 2017 stellen we niet het klimaatverdrag, maar het klimaatgedrag centraal. Wat doet veranderend klimaat met ons gedrag? Raken we collectief van de kook? Of passen we ons gemakkelijk aan?

Met de Trendnacht 2017 presenteert BrabantKennis een psychologisch perspectief op klimaatverandering. Wat zijn de effecten van weerextremen op ons gedrag?

In een prikkelend avondprogramma dompelen we ons onder in de psychologie van klimaatverandering!

Heb jij tips of ideeën voor de Trendnacht 2017? Laat die dan vooral achter!

Trendnacht

De Trendnacht is een tweejaarlijks evenement van BrabantKennis. Tijdens deze avond nemen zo’n 300 geïnteresseerden deel aan een prikkelend programma met vooraanstaande denkers, wetenschappers, kunstenaars en ondernemers. De avond helpt ons de toekomst te verkennen en om onze ogen te openen voor wat komen gaat. Met de Trendnacht biedt BrabantKennis ondernemers, bestuurders, beleidsmakers en geïnteresseerde burgers de kans om nieuwe inzichten uit te wisselen en elkaar te inspireren. In Brabant maken we de toekomst samen!

Inschrijven voor dit evenement

Betrokkenen

Mijntje Notermans

projectleider

Mijntje Notermans

Mijntje is als zakelijk leider onmisbaar voor het team. Vanaf dag één zorgt ze dat alles op rolletjes loopt en tot in de puntjes is verzorgd. Van (vernieuwende) publicaties en evenementen, tot de financiën, communicatie en planning: Mijntje regelt het!

De Trendnacht 2017 gaat over ons 'klimaatgedrag'! Wat zijn jouw tips?

Deel je tip