Toekomstlab #3 | Samenleving

Toekomstlab #3 | Samenleving

Praktische informatie

Verkenning
Toekomstgids Brabantse gemeenten
Datum
Tijd
15.00 uur tot 19.30 uur
Kosten
Gratis
Locatie
STEK Breda
Adres
Veilingkade 9
4815 HC, Breda
Aanvullende informatie
Tien minuten lopen van Breda CS. Parkeren kan op het Haveneiland, waar STEK gevestigd is.
Direct aanmelden

Bouwen aan de samenleving, dat is wat architectenduo Ro & Ad letterlijk doen. En dat zul jij ook zelf deze middag gaan ervaren. Hoe pak jij een vraagstuk duurzaam, innovatief en vanuit echt langetermijndenken aan?

BrabantKennis Toekomstlab samenleving

Duurzaam is over een paar jaar net zo vanzelfsprekend als dat een gebouw waterdicht is of dat het overeind blijft staan.

  • Ro Koster - RO&AD Architecten

Tijdens het derde Toekomstlab in Breda bouwen we aan de samenleving, dat is wat architectenduo Ro & Ad letterlijk doen. En dat zul jij ook zelf deze middag gaan ervaren. Hoe pak jij een vraagstuk duurzaam, innovatief en vanuit echt langetermijndenken aan? 

We sluiten de middag af met heerlijke Syrische hapjes van Nisreen Tayara, een bijzondere vrouw die op haar eigen wijze aan de samenleving in Breda bouwt.

Programma

15:00 – 15:30 uur  Inloop
15:30 – 15:45 uur  Start programma
15:45 – 18:00 uur  Langetermijn ontwerpen met Ad Kil & Ro Koster (RO&AD)
18:00 – 19:00 uur  Samen eten met Nisreen Tayara (Emissa)
19:00 – 19:30 uur  Afsluitende borrel

TOEKOMSTGIDS BESTELLEN?

In de ‘Toekomstgids voor Brabantse gemeenten’ kijken we vooruit en brengen we de toekomst dichterbij – in woord, beeld en getal. De gids is gratis te bestellen!

RO&AD Architecten

RO&AD Architecten

RO&AD ontwerpen zowel op gebouwniveau als op systeemniveau. Een gebouw als onderdeel van een ecosysteem: ze houden rekening met de plaats in het systeem, of ontwerpen het zelf. Zo krijg je een duurzaam gebouw dat waarde vermeerdert en het systeem verrijkt
Nisreen Tayara

Nisreen Tayara

Nisreen vluchtte uit Syrië en woont, na Libanon en Turkije, sinds 2016 in Breda. Ze volgt haar passie – koken voor anderen - en bouwt aan een zinvol bestaan in Nederland: in 2017 is al opgericht Emissa catering, gespecialiseerd in Syrische lekkernijen.

Inschrijven voor dit evenement

Op reis naar de toekomst van jouw gemeente of organisatie? Kom naar onze Toekomstlabs!

Meld je aan!