Onzekere Zaken Gaat Door!

Onzekere Zaken Gaat Door!

Praktische informatie

Verkenning
Onzekere Zaken
Datum
Tijd
15.00 - 17.00 uur
Kosten
Gratis
Adres
Tilburg
Aanvullende informatie
Online programma, live vanuit Fontys ACI studio

Onze onzekerheidsvaardigheden zijn de afgelopen weken grondig op de proef gesteld. Na het uitwerken van vele scenario’s hebben we helaas moeten besluiten om het Onzekere Zaken festival in fysieke vorm op 25 november 2021 te annuleren. Dat vinden we natuurlijk heel jammer.
Gelukkig hebben we het onzekere kunnen inzetten als kracht, hebben we tijdig vooruitgekeken en het onzekere omarmd. Daarom hebben we synchroon aan het fysieke festival ook een digitaal programma ontwikkeld, waarvoor we iedereen van harte uitnodigen: Onzekere Zaken Gaat Door!

Durf het niet te weten, want juist dat nodigt uit om samen te gaan zoeken.

  • Lector 'Designing the future' - Tessa Cramer

Onzekere Zaken

Programma

We hebben een interactieve middag voor jou in petto, live vanuit de Fontys A.C.I. studio, met Lisa Peters als digitale dagvoorzitter. Op het programma staan onder meer een performance van Merlijn Twaalfhoven, een interactieve workshop van Waag en we hopen samen te komen tot mooie discussies en wederzijdse inspiratie. Feestelijk hoogtepunt van het programma is de livestream van de lectorale rede van Tessa Cramer. Daarin presenteert zij haar plannen om publieke professionals te helpen om ‘de lange termijn’ actief onderdeel te maken van hun dagelijkse leven en werkzaamheden.

Meedoen!

Heb je je al aangemeld voor het festival? Dan ontvang je automatisch info en de link naar het digitale programma.

Heb je dat nog niet gedaan? Meld je dan hier aan via de website van Fontys Tilburg, dan ontvang je alle info per mail.

Onzekere Zaken festival voorjaar 2022

In het voorjaar van 2022 komen we terug en hopen we dat iedereen elkaar wel persoonlijk kan ontmoeten bij het Onzekere Zaken festival. We informeren je zo snel mogelijk over een nieuwe datum en hopen dan opnieuw de onzekerheid met jullie te navigeren, al is dat live toch echt het leukst.

Tessa Cramer

onderzoeker

Tessa Cramer

Tessa is lector Designing the Future aan Fontys Academy for Creative Industries . Ze is een toekomstgerichte academicus. De toekomst is in beweging en het is Tessa’s doel om die verandering te begrijpen en over te brengen op anderen.
Merlijn Twaalfhoven
The Turn Club

inspirator

Merlijn Twaalfhoven

Merlijn is oprichter van The Turn Club, een samenwerkingsverband van kunstprofessionals. Daarnaast werkt hij als componist en ontwerper van muziekprojecten op ongewone locaties, schreef hij 'Kunst in de Wereld' en ontving hij een UNESCO Award.
The Turnclub

inspirator

The Turnclub

The Turn Club is een groep kunstenaars, creatieve ondernemers, verbinders en veranderaars. Zij bundelen hun krachten voor een betere wereld. Dat doen zij met n frisse blik, ze doorbreken vaste patronen en zetten verbeeldingskracht en nieuwsgierigheid in.