Lancering podcast & opening pop-up expo Zeven Zonden

Lancering podcast & opening pop-up expo Zeven Zonden

Praktische informatie

Verkenning
De Zeven Zonden van Brabant
Datum
Tijd
16:40 uur
Kosten
Gratis
Locatie
Online te volgen via brabantkennis.nl/popupexpo.
Aanvullende informatie
Let op: Noteer in het aanmeldfomulier ajb je postadres in het opmerkingenveld. Je krijgt dan een klein presentje toegestuurd zodat we samen kunnen proosten op de lancering van de podcast!
Direct aanmelden

Op 30 september om 16:40 uur wordt de Zeven Zonden podcastserie gelanceerd! Vanaf dat moment te vinden via Brabantkennis.nl of je favoriete podcastapp. Gelijktijdig wordt de Zeven Zonden pop-up expo geopend in de centrale hal van het Provinciehuis 's-Hertogenbosch.

PRESENTATIE

Theo Verbruggen
De Mediamannen

Theo Verbruggen

Door het werk voor het NOS journaal, Radio1 journaal en Omroep Brabant is Theo door de wol geverfd. Theo kan als verslaggever en interviewer ingewikkelde zaken terugbrengen tot de kern in voor iedereen begrijpelijke taal.

In de podcast De Zeven Zonden van Brabant onderzoekt cabaretière Karin Bruers Brabant en de Brabanders. Met bijzondere reportages, muziek en poëzie en verrassende gesprekken met experts. De podcast biedt een nieuw perspectief op de provincie - en een verfrissende blik op de toekomst.

LANCERING ZEVEN ZONDEN PODCAST EN OPENING POP-UP EXPO

Op 30 september om 16:40 uur wordt de Zeven Zonden podcastserie gelanceerd, gecombineerd met de opening van de Zeven Zonden pop-up expo in de centrale hal van het Provinciehuis 's-Hertogenbosch.

Podcastpresentator Theo Verbruggen opent de expo d.m.v. een live-interview met gedeputeerde Economie, Kennis en Talentontwikkeling, Martijn van Gruijthuijsen. Martijn deelt daarin met ons welke lessen over de toekomst van Brabant hem uit de verkenning het meest bijblijven.

Jij kunt vanuit huis online live meekijken en je eigen vragen aan Martijn stellen, via LinkedIn en Twitter @brabantkennis. De bedenkers van de meest prikkelende en verrassende vragen worden beloond met een prachtige Zeven Zonden poëziesticker van Merel Morre en het begeleidende boekje met alle essays en verhalen uit de verkenning.

Wil jij daar online bij zijn? Meld je aan via onderstaande formulier en houd je brievenbus in de gaten. Je krijgt dan een kleine feestelijke verrassing thuisgestuurd waarmee we samen kunnen proosten op de lancering van de podcast.

Let op: Noteer in het aanmeldfomulier ajb je postadres in het opmerkingenveld. Je krijgt dan een klein presentje toegestuurd zodat we samen kunnen proosten op de lancering van de podcast!

POP-UP EXPO ZELF BELEVEN?

Beleef de zevendelige podcastserie van de Zeven Zonden van Brabant in de pop-up expo van BrabantKennis. Gun jezelf een moment van bezinning en neem plaats in de kerkbanken. Beluister bijzondere reportages en verrassende gesprekken met experts. Kijk vanuit een nieuw perspectief naar de Brabantse zonden en ontdek de lessen die we eruit kunnen trekken voor de toekomst.

Agenda:

  • 30 september t/m 16 oktober 2020 | centrale hal Provinciehuis, ’s-Hertogenbosch
  • 3 november (voor genodigden) | DomusDela, Eindhoven
  • 7 november t/m 22 november | LocHal, Tilburg
  • 1 december 2020 t/m 3 januari 2021 | Jheronimus Bosch Art Center, ’s-Hertogenbosch

Let op: Noteer hieronder ajb je postadres in het opmerkingenveld. Je krijgt dan een klein presentje toegestuurd zodat we samen kunnen proosten op de lancering van de podcast!

Inschrijven voor dit evenement